Линкови

Тројка одржава пријатељске и добре односе са другим организацијама, које подржавају нашу заједницу и имају за циљ дружење и здрав развој дјеце и омладине.
 


Организација Срби за Србе је настала крајем 2005. године, првенствено као идеја српског народа у расејању да се окупи око племенитих циљева, тачније, око пројеката помоћи социјално угроженим вишедетним српским породицама широм Балкана. Окосницу организације чине млади и енергични људи, окупљени заједничком визијом помоћи онима који су благословени бројним потомством, свесних да сваком ко не живи у материјалном изобиљу и мала помоћ значи пуно.


Пројекат Тројка из блока је спортско-хуманитарни пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе чија је основна мисија изградња и реновирање купатила социјално угроженим породицама на подручју Србије и региона. Тројка из блока се спроводи кроз спортске манифестације брзог шутирања тројки широм Србије и целог света, које за циљ имају окупљање младих људи, познатих личности из света спорта, културе и музике, као и велики број спонзора, донатора и техничких спонзора који финансијски подржавају реализацију циљева у дело. Нађите нас на следећем линку – http://www.trojkaizbloka.org.


Сарађујући са људима добре воље и широког срца, пружамо конкретну дугорочну помоћ дјеци у Србији и Републици Српској. Више информација можете наћи на нашем линку – https://www.malisvetkanada.org/.