Визија и Мисија

Тројкина Визија

Наш фокус је стварање и одржавање окружења где је лако и забавно учити и развијати основне кошаркашке вјештине. Нудимо и развој тих вјештина у оквиру такмичарског програма за напредне играче.

Кошаркашки клуб “Тројка” – то је динамичана заједница изграђена око спортских активности која тежи да се развије здрав и сигуран у себе млади човек са јаким лидерским и другим вјештинама.

 

Наша Мисија

Тројка је пријатељска заједница, који негује и подржава здраву дјецу и омладину и кроз све своје програме и активности, промовише кључне вриједности као што су здравље, поштовање, поштење, брига за ближње и одговорност.

Тројкини играчи активно учествују у животу школе и друштва као несебични волонтери и признати су на терену за мајсторско савладане основе кошаркашке вјештине. Клуб припрема играча у њиховим младим и тинејџерским годинама да играју на конкурентном нивоу за своје школске тимове.

Тројка насторји да ангажује само оне тренере који су у стању да пруже обуку за програме кошарке на највишем нивоу. Играчи и тренери Тројке су признати и познати на терену, у салама и на турнирима по фер плеју, поштовању других и спремности на игру.

Родитељи наше дјеце су од кључног значаја у стварању клуба као једне свијетле и позитивне заједнице. Они то раде добровољно, активно се укључујући у спортске и друштвене активности клуба, уз подршку тренера Тројке и других званичника клуба и по подршци својој и нашој дјеци.

У свим играма, родитељи оличавају дух поштене и забавног такмичења!